Sanitair

Sanitair

Bent u niet meer tevreden over de badkamer, is hij verouderd of gewoon niet uw stijl? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan met het verbouwen, renoveren en upgraden van de sanitaire ruimtes.

Door onze ruime ervaring in alle werkzaamheden is het niet nodig om alle verschillende bedrijven in te schakelen. Bijvoorbeeld een timmerman voor de bouwkundige aanpassingen, een installateur voor het aanpassen van het water, verwarming, riolering en een tegelzetter voor het betegelen van de wanden en vloer. Dit kan namelijk allemaal door ons gebeuren.

Hiernaast ziet u enkele reverentie projecten van sanitaire ruimtes (badkamer, toilet en keuken) 

U kunt zelf uw eigen ontwerp maken voor de badkamer maar wij kunnen u natuurlijk ook helpen met het ontwerp en mogelijk wat tips voor een goede indeling. Natuurlijk geld dit ook voor de keuken en of het toilet dat u wilt aanpassen. 

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Installatie techniek

hvac

Voor alle installaties in en om het huis zijn wij ook de juiste partij. 

Met ruime ervaring in onder andere de centrale verwarming, warm en koud water, sanitair, gas, riolering en ventilatie. De buissystemen voor gas, water en cv worden net als bij de grote installateurs van het land allemaal geperst, dit geeft een hoogwaardige en wat de kwaliteit betreft zeer goede verbinding.  

Maar vergeet het dak en zinkwerk niet. Denk hierbij aan het vervangen van een zinken dakgoot of hemelwater afvoer. Voor het dakwerk kunnen we op veel verschillende manieren aan het werk zoals dakpannen, bitumen (dakleer) en EPDM. 

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Tegelwerk

Of het nu gaat om tegels op de wand of op de vloer het maakt ons niet uit. Wij leveren altijd het mooiste en beste resultaat. Dit komt door onze jaren ervaring met het tegelen van alle soorten en maten tegels. 

Ook kunnen wij u helpen met het berekenen van de benodigde hoeveelheid tegels.  

Wilt u meer informatie en/of heeft u vragen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. 

tegelen